Andre fag
Nulpunkter
25. januar 2007 af
Chick (Slettet)
Skal finde nulpunkterne til
sqr(-x^2-3x+4)
Hvordan gør jeg det?
Mit bud:
sqr(-x^2-3x+4) = 0
x*sqr(-x-3x) = -4 som er det ene nulpunkt
sqr(-x-3x) = 0
(-x-3x)^2 = 0^2
-x-3x = 0
Hmm ej der er et eller andet helt galt, men hvad?
sqr(-x^2-3x+4)
Hvordan gør jeg det?
Mit bud:
sqr(-x^2-3x+4) = 0
x*sqr(-x-3x) = -4 som er det ene nulpunkt
sqr(-x-3x) = 0
(-x-3x)^2 = 0^2
-x-3x = 0
Hmm ej der er et eller andet helt galt, men hvad?
Skriv et svar til: Nulpunkter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
