Andre fag

Terminsprøve i dansk?

27. januar 2007 af Khepri (Slettet)
Jeg tænkte om der er nogle, der allerede har været oppe i dansk skriftlig fremstilling? Jeg skal nemlig til terminsprøve i dette her på mandag, og ville lige høre om nogen evt. kender til stile-emmerne?

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Terminsprøver er typisk gamle emner fra året (eller 2) før. Det er op til din lærer selv at finde/sammensætte en passende opgave, og altså ikke ligesom eksamen.

Svar #2
27. januar 2007 af Khepri (Slettet)

Virkelig? Fordi på mange af de stile-emmer vi har fået før, står der eksempelvis december 2003. Det er det samme i matematik, så man skulle tro de lavede en ny til terminsprøverne. Mener også at vi allerede har haft alle fra de sidste 5 år. Men du har sikkert ret. Tak for det! :)

Brugbart svar (1)

Svar #3
28. januar 2007 af allan_sim

#2.
Det er meget typisk at bruge gamle eksamenssæt til terminsprøver, da rettetiden til disse ikke levner plads til den store kreativitet. Det betyder naturligvis ikke, at du kan vide med garanti, at det er det, der vil ske.

Brugbart svar (1)

Svar #4
29. januar 2007 af mackie (Slettet)

Grunden til at der står december kan være at de gør det samme som de gjorde på mit gym. Der lavede de deres egne terminsprøver sammensat af dele af gamle eksamenssæt. Grunden til dette (specielt i fag som matematik, kemi, fysik osv.. de gjorde det ikke i dansk) er at man tit ikke er nået helt igennem pensum og de derfor tager de opgaver ud som man ikke er i stand til at løse. Hvis de gør det i Dansk, kan det fx være fordi klassen ikke har gennemgået en bestemt ting så meget endnu.. fx hvis man skriver stil over en analyse af et digt eller redegør og sammenlign osv..... men uanset hvad er det forskelligt fra gymnasium til gymnasium, så du kan nok ikke få hjælp herinde med det.

Men hvis man skulle gætte på noget så er der vel en vis sandsynlighed for at i får et rigtigt eksamenssæt fordi i nok har nået helt igennem pensum nu og at det er eksamenssættet fra sidste år. (sådan gjorde de i hvert fald på mit gym)

Skriv et svar til: Terminsprøve i dansk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.