Matematik

f(x).. f'(x)

28. januar 2007 af Mathias (Slettet)
f(x) = sqr(x+4)-2.
Så skal jeg gøre rede for, at f(x)': 1/(2sqr(x+4)).
Hvordan gør jeg det. Tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2007 af eightx2 (Slettet)

Du skal såmend bare differentiere din f(x).

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

...og du ved jo at sqrt(x+y) differentieres til 1/(2*sqrt(x+y)).

Og et led uden variable giver 0.

Svar #3
28. januar 2007 af Mathias (Slettet)

Nå ja self. havde helt glemt, hvordan man differentierer kvadratrod.

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

f(x) = sqr(x) --> f'(x) = 1/2*sqr(x)

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

f'(x) = 1/(2*sqr(x))*

Skriv et svar til: f(x).. f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.