Matematik
mælk
28. januar 2007 af
lith (Slettet)
hej er der nogen der kan hjælpe mig med denne uoverskuelig opgave...
påforhånd mange tak
når et mælkebøttefrø med faldskærm falder ned gennem luften,er dets hastighed v som funktion af tiden t en løsning til differentialligningen:
dv/dt=10(1-20v)
Tiden t måles i sekunder, og hastigheden v måles i meter pr. sekund
-bestem en forskrift for v, når det oplyses at v(0)=0
med s(t) betegnes den stræknin målt i meter, som frøet har tilbagelagt til tidpnktet t. Det oplyses at s er stamfunktion til v og at s(0)=0
-Bestem en forskrift for s
...
påforhånd mange tak
når et mælkebøttefrø med faldskærm falder ned gennem luften,er dets hastighed v som funktion af tiden t en løsning til differentialligningen:
dv/dt=10(1-20v)
Tiden t måles i sekunder, og hastigheden v måles i meter pr. sekund
-bestem en forskrift for v, når det oplyses at v(0)=0
med s(t) betegnes den stræknin målt i meter, som frøet har tilbagelagt til tidpnktet t. Det oplyses at s er stamfunktion til v og at s(0)=0
-Bestem en forskrift for s
...
Svar #2
29. januar 2007 af lith (Slettet)
hm vil du ikke forklare mig let, jeg forstår ik det hele..
Skriv et svar til: mælk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
