Matematik
Vektorer :/
30. januar 2007 af
sofie_89 (Slettet)
Hej.
Sidder med denne her opgave. Den er ikke så lang, men ved ikke hvordan den skal løses :S
Nogen søde mennesker der vil hjælpe mig?
På forhånd tak :)
Har uploadet den: http://peecee.dk/?id=25607
Sidder med denne her opgave. Den er ikke så lang, men ved ikke hvordan den skal løses :S
Nogen søde mennesker der vil hjælpe mig?
På forhånd tak :)
Har uploadet den: http://peecee.dk/?id=25607
Svar #1
30. januar 2007 af Molle- (Slettet)
Det er bare to ligninger med to ubekendte…
11=2s-6t og 0=-5s+4t
Og så kan du bare isolere s i dem begge og sætte dem over for hinanden
s=(11+6t)/2 og s=4t/5
(11+6t)/2 = 4t/5
5*(11+6t)=2*4t
55+30t = 8t
T = 55/22
og så kan du bare sætte t-værdien ind i en af de to første ligninger :) håber du kan bruge hjælpen hehe
11=2s-6t og 0=-5s+4t
Og så kan du bare isolere s i dem begge og sætte dem over for hinanden
s=(11+6t)/2 og s=4t/5
(11+6t)/2 = 4t/5
5*(11+6t)=2*4t
55+30t = 8t
T = 55/22
og så kan du bare sætte t-værdien ind i en af de to første ligninger :) håber du kan bruge hjælpen hehe
Svar #2
30. januar 2007 af sofie_89 (Slettet)
Jo mange tak.. hehe.. Nu hvor du siger at det er to ligninger med to ubekendte så kan jeg godt se det . Havde ikke rigtig tænkt over det.. Men tak :)
Svar #3
30. januar 2007 af Molle- (Slettet)
det var da så lidt... jeg har lige selv haft sådan en opgave i min hjemmeregning...
Skriv et svar til: Vektorer :/
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
