Matematik
Hyrperbel
31. januar 2007 af
jurs (Slettet)
Hej..
Har lidt problemer med denne opgave, håber nogle vil hjælpe..
Jeg får opgivet at hyperbel har to aysympoter:
Y= 0,75x-3,5 og
Y = -0,75-0,5
Så skal jeg finde koordinatsættet til hyperblens centrum??
Hvordan klare jeg mon lige den?
Har lidt problemer med denne opgave, håber nogle vil hjælpe..
Jeg får opgivet at hyperbel har to aysympoter:
Y= 0,75x-3,5 og
Y = -0,75-0,5
Så skal jeg finde koordinatsættet til hyperblens centrum??
Hvordan klare jeg mon lige den?
Svar #3
31. januar 2007 af jurs (Slettet)
okay tak.. men forstår ikk helt hvordan du finder toppunktet.. forstår ik helt det der med U?
Skriv et svar til: Hyrperbel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
