Matematik
Reducering..
01. februar 2007 af
spanki (Slettet)
Hej jeg tænkte på om i ikke kan hjælpe mig :P
da jeg er så dårlig til reducering ^^
reducer:
4a^2 - 4ab + b^2 / 4a - 2b
da jeg er så dårlig til reducering ^^
reducer:
4a^2 - 4ab + b^2 / 4a - 2b
Svar #2
01. februar 2007 af spanki (Slettet)
mener .... b^2 / (4a-2b)
min fejl sry :)
men når jeg har faktoriseret blvier det jo:
4a^2 - 4ab + b^2 / ( 2*(2a - b)
derfra kan jeg ikk mere :P
min fejl sry :)
men når jeg har faktoriseret blvier det jo:
4a^2 - 4ab + b^2 / ( 2*(2a - b)
derfra kan jeg ikk mere :P
Svar #3
01. februar 2007 af mariekinns (Slettet)
Hmm, kan det ikke være du skal bruge kvadrat reglerne? Så du laver 4a^2 - 4ab + b^2^om til (2a-b)^2... Ved godt nok ikke hvordan du skulle komme videre derfra xD
Svar #4
01. februar 2007 af eightx2 (Slettet)
4a^2-4ab+b^2/(4a-2b) =
(2a-b)^2/(4a-2b) =
(2a-b)^2/(2*(2a-b))
Så skulle det vist være til at komme videre.
(2a-b)^2/(4a-2b) =
(2a-b)^2/(2*(2a-b))
Så skulle det vist være til at komme videre.
Skriv et svar til: Reducering..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
