Matematik
SSO - nipunktscirklen
05. februar 2007 af
Chubido (Slettet)
Hej
Jeg er i gang med at skrive SSO om nipunktscirklen, og skal bevise at nipunktscirklen tangerer den indskrevne cirkel, men jeg er stødt på et lille problem i min opgave.
I nedenstående link står der følgende:
"Vinkel CPB = ½A (periferivinkel, der spænder over buen PQ)"
- Der står over buen PQ? Hvilken bue er det, og hvad er Q? Og hvis der i virkeligheden ikke menes Q, hvad menes så?
- Og Vinkel A må være lig Vinkel BAC?
- Hvorfor er Vinkel CPB = ½A?
Håber i hurtigt kan svare på mine spørgsmål.
På forhånd tak.
Mvh.
Jonas
http://www.gratisupload.dk/show.php?fileId=1317
Hej
Jeg er i gang med at skrive SSO om nipunktscirklen, og skal bevise at nipunktscirklen tangerer den indskrevne cirkel, men jeg er stødt på et lille problem i min opgave.
I nedenstående link står der følgende:
"Vinkel CPB = ½A (periferivinkel, der spænder over buen PQ)"
- Der står over buen PQ? Hvilken bue er det, og hvad er Q? Og hvis der i virkeligheden ikke menes Q, hvad menes så?
- Og Vinkel A må være lig Vinkel BAC?
- Hvorfor er Vinkel CPB = ½A?
Håber i hurtigt kan svare på mine spørgsmål.
På forhånd tak.
Mvh.
Jonas
http://www.gratisupload.dk/show.php?fileId=1317
Skriv et svar til: SSO - nipunktscirklen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
