Matematik
HEjsa:D
06. februar 2007 af
hermione (Slettet)
Betragt funktionen f givet ved:
f(x)= kvadratrod af x + 1
1) beregn det bestemte integral
L<---(integraltegnet ^^;) f(x)dx
og fortolk resultatet vha. en skitse.
ok...hmm jeg har arbejdet lidt på det så jeg håber at det er nogenlunde rigtigt det jeg siger...;
Vi skal differentiere først, og så skal integrere? jeg er lidt i tvivl om hvordan det skal beregnes...
på forhånd tak;D
p.s. er der nogen der ved hvordan man laver kvadratrodstegnet her? jeg kan ikke finde det på tastaturet...
f(x)= kvadratrod af x + 1
1) beregn det bestemte integral
L<---(integraltegnet ^^;) f(x)dx
og fortolk resultatet vha. en skitse.
ok...hmm jeg har arbejdet lidt på det så jeg håber at det er nogenlunde rigtigt det jeg siger...;
Vi skal differentiere først, og så skal integrere? jeg er lidt i tvivl om hvordan det skal beregnes...
på forhånd tak;D
p.s. er der nogen der ved hvordan man laver kvadratrodstegnet her? jeg kan ikke finde det på tastaturet...
Svar #1
06. februar 2007 af eightx2 (Slettet)
Du skal skam ikke differentiere, hvis du skal finde
S sqrt(x+1) dx
(sqrt = kvadratrod , S = integraltegn).
Desuden har du glemt at angive grænserne -- det er jo et bestemt integral du skal finde.
S sqrt(x+1) dx
(sqrt = kvadratrod , S = integraltegn).
Desuden har du glemt at angive grænserne -- det er jo et bestemt integral du skal finde.
Svar #2
06. februar 2007 af hermione (Slettet)
hvordan skal det afgrænses? skal det sættes ind i ligningen?
Skriv et svar til: HEjsa:D
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
