Matematik
HAR BRYG FOR HJÆLP!! HASTER
07. februar 2007 af
vaisnavi (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe mig med at løse denne her opgave.. det er opgave 2.015 i "eksamensopgaver i matematik A"
I et koordinatsystem i planen er der givet et punkt P(-3,-4) og en vektor a=(1,2) punkterne A og B er bestemt ved
vektor PA = minus vektor a OG
vektor PB =2tværvektor a
1) bestem koordinatsættet til hvert af punkterne A og B
2) bestem koordinatsættet til projektionen af vektor AP og vektor AB
C er et punkt på den linje, der går gennem P og har retningsvektor a
3) bestem koordinatsættet til C i hvert af de tilfælde, hvor arealet af trekant ABC er 30.
er der nogen som kan hjælpe mig med at komme i gang.. kan seriøst ikke finde ud af hvad jeg skal gøre osv..
håber der er nogen der kan hjælpe mig..
tak :)
I et koordinatsystem i planen er der givet et punkt P(-3,-4) og en vektor a=(1,2) punkterne A og B er bestemt ved
vektor PA = minus vektor a OG
vektor PB =2tværvektor a
1) bestem koordinatsættet til hvert af punkterne A og B
2) bestem koordinatsættet til projektionen af vektor AP og vektor AB
C er et punkt på den linje, der går gennem P og har retningsvektor a
3) bestem koordinatsættet til C i hvert af de tilfælde, hvor arealet af trekant ABC er 30.
er der nogen som kan hjælpe mig med at komme i gang.. kan seriøst ikke finde ud af hvad jeg skal gøre osv..
håber der er nogen der kan hjælpe mig..
tak :)
Skriv et svar til: HAR BRYG FOR HJÆLP!! HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
