Matematik
isolering
07. februar 2007 af
Spiritgirl (Slettet)
Hvordan isolerer jeg :
e^-kx = ½ ?
e^-kx = ½ ?
Svar #2
07. februar 2007 af Nicklas.sk (Slettet)
Går ud fra du mener:
e^(-kx)=½
Så gør du således:
ln(e^(-kx))=ln(½)<=>
-kx=ln(½) <=>
x=ln(½)/-k
e^(-kx)=½
Så gør du således:
ln(e^(-kx))=ln(½)<=>
-kx=ln(½) <=>
x=ln(½)/-k
Svar #3
07. februar 2007 af Spiritgirl (Slettet)
#2 Ja det var det jeg mente.
Tusind tak skal du have!
Tusind tak skal du have!
Skriv et svar til: isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
