Matematik
HJÆLP
07. februar 2007 af
saif89_dk (Slettet)
Hej.....
Hvilken værdi skal tallet k have, hvis linjerne m og n med ligningerne
m:3x-4y=2 og n:kx+7y=12
Skal være parallell? Samme spørgsmål for linjerne
m:y-3=k(x+1) og n:5x-7y=17
Den opgaver kan jer ikke løser.. HJÆLP
Hvilken værdi skal tallet k have, hvis linjerne m og n med ligningerne
m:3x-4y=2 og n:kx+7y=12
Skal være parallell? Samme spørgsmål for linjerne
m:y-3=k(x+1) og n:5x-7y=17
Den opgaver kan jer ikke løser.. HJÆLP
Svar #2
07. februar 2007 af M;e (Slettet)
#1 ja præcis, det er måske mere passende at finde en beskrivende overskrift...
Svar #3
07. februar 2007 af Miss Basse (Slettet)
Hvis linjerne skal være parallelle, så skal de have samme hændning (og selvf også fortegn), på den måde skærer de aldrig hinanden... Så enkelt er det...
Svar #4
07. februar 2007 af Miss Basse (Slettet)
Lige en ting til... Lad være at skrive hjælp i overskriften... Find en titel...
Skriv et svar til: HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
