Spansk

begynder spansk oversættelse!

07. februar 2007 af hanzai (Slettet)
Har nogle problemer med nogle sætninger som jeg skal oversætte fra dansk til spansk. Pærenemt for dem som har haft spansk i et stykke tid, eller det vil så vise sig. Håber i vil hjælpe..


1. Hvornår er det din fødselsdag?
hvornår = quandó - fødselsdag = cumpleanõs

2. Den er god. Jeg kan godt lide den
god = bueno

3. kan jeg tale med fru Àlvarez?
tale = habla - frue´= senõra

4. Har du lyst til at gå ud i morgen?
have lyst til = tener gana(s) de

Svar #1
07. februar 2007 af hanzai (Slettet)

hjælp nu!

Brugbart svar (1)

Svar #2
07. februar 2007 af AllstarHo (Slettet)

1. Cuándo es tu cumpleaños?

2. Es bueno. Me gusta.

3. Puedo hablar con señora Álvarez?

4. Tienes gana de salir mañana?

I 1 og 4 skal der desuden være et omvendt spørgsmålstegn i starten af sætningen, men af en eller anden grund vil min computer ikke lave dem.

Derudover -

Hvornår --> cuándo

Tale --> hablar

Svar #3
07. februar 2007 af hanzai (Slettet)

Tak for hjælpen. Fandeme lækkert.

Brugbart svar (1)

Svar #4
08. februar 2007 af MHE (Slettet)

#2

4. Tienes ganaS de salir mañana :-)

Brugbart svar (1)

Svar #5
08. februar 2007 af AllstarHo (Slettet)

Okay

Jeg var ude i noget ental overfor flertal.

Den skal også lige rettes så:

Have lyst til - tener ganas de

Brugbart svar (1)

Svar #6
08. februar 2007 af MHE (Slettet)

Good boy! :-)

Brugbart svar (1)

Svar #7
09. februar 2007 af Duffy

Som #0 skriver under
4. have lyst til = tener gana(s) de

er det muligt både at skrive

tener ganas de
&
tener gana de

og man bør således ikke få fejl for denne brug.
...

dog er det mest almindelige:

"tener ganas de"

Brugbart svar (1)

Svar #8
09. februar 2007 af MHE (Slettet)

#7

Sørgeme ja.
Jeg har dog aldrig hørt "tener gana de" før, men ordbogen siger jo godt nok ja til det.

Skriv et svar til: begynder spansk oversættelse!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.