Matematik
parabel forskrift
09. februar 2007 af
sokade (Slettet)
Har problemer med følgende:
Parablen skal forestille en høstak, og har derfor nedadgående ben.
Indlæg på passende vis et koordinatsystem i høstakken og angiv en forskrift for parablen, idet h = 4,8 m og l = 5 m.
b) Bestem arealet af den (2-dimensionelle) høstak.
c)Opstil den generelle forskrift for parablen, med parametrene
h og l.
d) Bestem tilsvarende arealet af høstakken, teoretisk.
Parablen skal forestille en høstak, og har derfor nedadgående ben.
Indlæg på passende vis et koordinatsystem i høstakken og angiv en forskrift for parablen, idet h = 4,8 m og l = 5 m.
b) Bestem arealet af den (2-dimensionelle) høstak.
c)Opstil den generelle forskrift for parablen, med parametrene
h og l.
d) Bestem tilsvarende arealet af høstakken, teoretisk.
Skriv et svar til: parabel forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
