Matematik
Potensielle funktio raport
09. februar 2007 af
thelife (Slettet)
hey
er det sådan man regner den når det er om Potensielle funktio som jeg skal bruge til min raport
Hvis x falder med – 17 % vil jeg beregne hvor meget y ændre i procent
Fy= F opløftet x a
P= -17 %
-17 /100 + 1 =0,83
Fy= 0,83 0,452 = 0,919
0,919 – 1 * 100 = -8,67
er det sådan man regner den når det er om Potensielle funktio som jeg skal bruge til min raport
Hvis x falder med – 17 % vil jeg beregne hvor meget y ændre i procent
Fy= F opløftet x a
P= -17 %
-17 /100 + 1 =0,83
Fy= 0,83 0,452 = 0,919
0,919 – 1 * 100 = -8,67
Skriv et svar til: Potensielle funktio raport
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
