Matematik
ikke så svær...Oo*
11. februar 2007 af
hermione (Slettet)
Hejsa... håber i kan hjælpe mig...jeg er helt på bar bund...snøft
Betragt funktionen f givet ved:
f(x)= kvadratrod af x + 1
1) beregn det bestemte integral
L<---(integraltegnet ^^;) f(x)dx
og fortolk resultatet vha. en skitse.
ok...hmm jeg har arbejdet lidt på det så jeg håber at det er nogenlunde rigtigt det jeg siger...;
Vi skal differentiere først, og så skal integrere? jeg er lidt i tvivl om hvordan det skal beregnes...
på forhånd tak;D
Hejsa... håber i kan hjælpe mig...jeg er helt på bar bund...snøft
Betragt funktionen f givet ved:
f(x)= kvadratrod af x + 1
1) beregn det bestemte integral
L<---(integraltegnet ^^;) f(x)dx
og fortolk resultatet vha. en skitse.
ok...hmm jeg har arbejdet lidt på det så jeg håber at det er nogenlunde rigtigt det jeg siger...;
Vi skal differentiere først, og så skal integrere? jeg er lidt i tvivl om hvordan det skal beregnes...
på forhånd tak;D
Svar #1
11. februar 2007 af hermione (Slettet)
Ok...nu ved jeg at jeg ikke skal differentiere...men hvad skal jeg så gøre? Hvordan angiver man grænser...jeg har helt glemt det... ^^;
help pleaze...Oo
help pleaze...Oo
Svar #2
11. februar 2007 af sigmund (Slettet)
Vi har funktionen, givet ved
=\sqrt{x+1}.$)
Nu skal vi så bestemme det bestemte integral
\,\mathrm{d}x.$)
Hov, hvor er grænserne. Inden vi kan gå videre, må vi have nogen integrationsgrænser.
Nu skal vi så bestemme det bestemte integral
Hov, hvor er grænserne. Inden vi kan gå videre, må vi have nogen integrationsgrænser.
Skriv et svar til: ikke så svær...Oo*
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
