Fysik
Kirurgi
13. februar 2007 af
Fabianbm (Slettet)
Hej.
Har fået stillet til opgave at finde ud af hvor dybt en laserstråle skærer i vævet. Der oplyses flg:
Lambda = 10,6µm
P = 60 W
Diameter på laserstråle = 0,40mm
v = 2,0 cm/s
Vævet skal have tilført 2,4kJ pr. gram for at fordampe.
Vævets densitet er 0,95 g/cm^3.
Hvordan gør man?
Har fået stillet til opgave at finde ud af hvor dybt en laserstråle skærer i vævet. Der oplyses flg:
Lambda = 10,6µm
P = 60 W
Diameter på laserstråle = 0,40mm
v = 2,0 cm/s
Vævet skal have tilført 2,4kJ pr. gram for at fordampe.
Vævets densitet er 0,95 g/cm^3.
Hvordan gør man?
Svar #2
13. februar 2007 af Fabianbm (Slettet)
Tusind tak Mathon :)
Forstår dog ikke helt hvad du gør i linien:
E=P*t=d*a*...
Forstår dog ikke helt hvad du gør i linien:
E=P*t=d*a*...
Skriv et svar til: Kirurgi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
