Matematik
F´(x)
13. februar 2007 af
ralsted (Slettet)
Jeg har funktionen 2x^3+2x-4 - Beregn f´(1)
ER det så rigtigt at det er :
F´(x)= 6x^2+2
F´(1)= 6*1^2+2
L= 8
eller :
6x^2+2=1
Udregn
ER det så rigtigt at det er :
F´(x)= 6x^2+2
F´(1)= 6*1^2+2
L= 8
eller :
6x^2+2=1
Udregn
Svar #1
13. februar 2007 af sigmund (Slettet)
Dit første resultat er korrekt. Du skal dog ikke skrive L = 8, men bare f'(1) = 8.
Skriv et svar til: F´(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
