Matematik
væksthastighed
14. februar 2007 af
lotte-tQsen (Slettet)
Hej allesammen....
Har lige et spørgsmål som måske er lidt dumt, men hvordan er det lige man bestemmer den maksimale væksthastighed?
(har differentialligningen og løsningen til den)
Har lige et spørgsmål som måske er lidt dumt, men hvordan er det lige man bestemmer den maksimale væksthastighed?
(har differentialligningen og løsningen til den)
Svar #1
14. februar 2007 af DanielPetersen (Slettet)
Hvis du nu starter med at skrive ligningen ned, så kan vi bruge den som et eksempel. Det er for din egen skyld.
Svar #2
14. februar 2007 af uksomi (Slettet)
ay(M-y), hvor den logistiske væskst der viser at når t er gående mod uendelig er y gående mod M. Den maksimale vækst kan du så beregne ved at afbilde en parabel der viser y' som funktion af y, hvor du vil opdage at førstekoerdinaten til toppunktet er det samme som den maksimale vækst, dvs. M/2=ymax
Svar #3
15. februar 2007 af lotte-tQsen (Slettet)
jeg forstår det ikke lige.
Min differentialligning er givet ved Nmerke(t)=N(t)*(0.095-1.6*10-6N(t)).
Syntes bare jeg får en ret linje når jeg tegner den på lommeregneren
Min differentialligning er givet ved Nmerke(t)=N(t)*(0.095-1.6*10-6N(t)).
Syntes bare jeg får en ret linje når jeg tegner den på lommeregneren
Skriv et svar til: væksthastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
