Matematik
potensiel haster
15. februar 2007 af
thelife (Slettet)
hey
er det sådan man regner den ud
Hvis x falder med – 17 % vil jeg beregne hvor meget y ændre i procent.
Fy= F xa
P= -17 %
-17 /100 + 1 =0,83
Fy= 0,83 0,452 = 0,919
0,919 – 1 * 100 = -8,67
er det sådan man regner den ud
Hvis x falder med – 17 % vil jeg beregne hvor meget y ændre i procent.
Fy= F xa
P= -17 %
-17 /100 + 1 =0,83
Fy= 0,83 0,452 = 0,919
0,919 – 1 * 100 = -8,67
Skriv et svar til: potensiel haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
