Matematik

skrå asymptote

15. februar 2007 af blomst89 (Slettet)
f(x)=e^x-2x-2

a)bestem en ligning for den skrå asymptote til grafen for f

b)bestem arealet af den punktmængde M der begrænses af grafen for f, tangenten t1 og linjen med ligningen x=-3

ligningen for t1 er y=-x-1

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=28915

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#0
Få mig ikke til at grine.

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2007 af Larsendrengen (Slettet)

#2

Hør nu her din skizofrene stodder, hvis du ikke har noget fornuftigt at skrive, så fis et andet sted hen. Men lad være med at nedgøre folk. Du kan jo tilsyneladende ikke selv svare på det.

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#3
Jamen, jeg nedgøre ikke nogen. Du fordrejer mine budskaber.Jeg er ikke skizofren.

#0 Hvis x går mod minus uendelig får vi -2-2 = y. I b skal du blot starte med at finde skæringerne.

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. februar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

-2x-2=y

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. februar 2007 af Larsendrengen (Slettet)

Fordrejer dine budskaber ???

Hvorfor så den kommentar i #2 ?

Hvad var det der var så sjovt ved blomst89's spørgsmål ??

Mathon havde sådan set allerede svaret på opgaven.

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. februar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

#6 Kan du ikke se ironien? Jeg for selv sådan nogle kommentarer hver eneste dag, og jeg kan ikke se noget ondt i det.

Skriv et svar til: skrå asymptote

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.