Matematik
Retsmedicin
16. februar 2007 af
RachelRamirez (Slettet)
Hej
Jeg har en retsmedicink opgave der ser sådan ud:
En mand bliver myrdet på sit kontor. Når mordet opdages kl. 15.00 var kroppens temperatur 29,5 grader. Kl. 16.50 var temperaturen sunket til 27 grader. Temperaturen på kontoret er 20 grader konstant. Normal kropstemperatur 37 grader.
Temperaturdifferensen D = T-T1 aftager eksponentielt med tiden t.
Hvornår skete mordet?
Jeg ved at D = 17 (= 37-20)og umiddelbart ser det ud til der indgår noget differentielkvotient i udover den ekspnentielle funktion, men det kan være at jeg er helt galt på den. Vil I ikke hjælpe mig?
Jeg har en retsmedicink opgave der ser sådan ud:
En mand bliver myrdet på sit kontor. Når mordet opdages kl. 15.00 var kroppens temperatur 29,5 grader. Kl. 16.50 var temperaturen sunket til 27 grader. Temperaturen på kontoret er 20 grader konstant. Normal kropstemperatur 37 grader.
Temperaturdifferensen D = T-T1 aftager eksponentielt med tiden t.
Hvornår skete mordet?
Jeg ved at D = 17 (= 37-20)og umiddelbart ser det ud til der indgår noget differentielkvotient i udover den ekspnentielle funktion, men det kan være at jeg er helt galt på den. Vil I ikke hjælpe mig?
Svar #1
16. februar 2007 af Peden (Slettet)
Du kan se på Newtons afkølingslov. Finten er at temperaturforskellen mellem kroppen og rumemt halveres for hver X minutter.
Svar #2
17. februar 2007 af RachelRamirez (Slettet)
Jeg har altså prøvet virkelig meget, men jeg kan ikke få det rigtige svar.. Vil I ikke hjælpe mig med at løse den?
Skriv et svar til: Retsmedicin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
