Matematik

hjælp

19. februar 2007 af lassa (Slettet)
stykprisen p på en vare er bestemt ved p(x)= -0,01x+150 , hvor x er antal solgte enheder pr. månded (afsætningen), x>0. de samlede omkostninger C pr. måned er bestemt ved C(x)=0,2x^2+100

1. bestem en forskrift for ommsætningen R.

Svar #1
19. februar 2007 af lassa (Slettet)

er der ingen kan svar på mit regne stykke

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2007 af Madsst (Slettet)

Omsætningen er R=pris*antal=p(x)*x=(-0,01x+150)x

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2007 af Sentinox (Slettet)

Omsætningen er prisen gange solgte enheder!

//Sentinox

Svar #4
19. februar 2007 af lassa (Slettet)

er det svar?

Svar #5
19. februar 2007 af lassa (Slettet)

tak

Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.