Matematik
Opløse Vektor
20. februar 2007 af
viggojensens (Slettet)
Dette er 5 vektorer:
a= 2 over 2
b=2 over -1
c=-2 over -5
d=1 over -3
e=-4 over 1
jeg skal opløse vektor c efter vektor a og b.
derefter skal jeg opløse vektor c efter vektor d og e
?? ved ikke hvad jeg skal gøre?
a= 2 over 2
b=2 over -1
c=-2 over -5
d=1 over -3
e=-4 over 1
jeg skal opløse vektor c efter vektor a og b.
derefter skal jeg opløse vektor c efter vektor d og e
?? ved ikke hvad jeg skal gøre?
Skriv et svar til: Opløse Vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
