Matematik

Hjæællppp

22. februar 2007 af afsharkizi (Slettet)
Hejsa denne her lignig er rigtig kompliceret
Har prøvet nu i lang tid at finde ud af den men kunne ikke..

Hjælp mig,..

Ligningen er sådan her...

Angiv længden af et hop, der giver 90 point for hoppens længde

P=(h-120)*1,8 + 60


H= Længde

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2007 af mathon

P = (h-120)*1,8 + 60

90 = (h-120)*1,8 + 60

90-60 = (h-120)

30/1,8 = h-120

(30/1,8) + 120 = h

h = 136,667

Svar #2
22. februar 2007 af afsharkizi (Slettet)

Tusind tak skal du have

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2013 af marcgy (Slettet)


Skriv et svar til: Hjæællppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.