Matematik

TI-89

22. februar 2007 af protein30 (Slettet)
Kan nogle bare vise mig, på lommeregnen, hvad jeg skal skriv for at c=7/sin(41)=10,7 hvordan gør mig på lommeregen fordi har prøvet at skrive 7/sin(41)=-44,1299 Forkert svar


Vis mig Tak på forhånd

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2007 af tog5 (Slettet)

hvad er det du vil udregne

Svar #2
22. februar 2007 af protein30 (Slettet)

bare vis mig hvor jeg udregner 7/sin(41)=10,7 på lommeregnen

Tak

Svar #3
22. februar 2007 af protein30 (Slettet)

hvordan*

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2007 af jgthb (Slettet)

man kan ikke vise noget, som ikke er sandt

Svar #5
22. februar 2007 af protein30 (Slettet)

jeg skal bare have nogle der kan vise mig hvordan jeg får 7/sin(41)=10,7 på lommeregen Er det sådan (7)/sin(41)=10,7

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. februar 2007 af jgthb (Slettet)

det er usandt, så du kan aldrig få det til at blive det på lommeregneren

Skriv et svar til: TI-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.