Matematik

TI-89

22. februar 2007 af protein30 (Slettet)
jeg skal bare have nogle der kan vise mig hvordan jeg får 7/sin(41)=10,7 på lommeregen Er det sådan (7)/sin(41)=10,7?? eller hvad skal jeg indtaste?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2007 af enidiotkanikkeflyve (Slettet)

du skal bare indtaste

Svar #2
22. februar 2007 af protein30 (Slettet)

ja men jeg får det forkerte resultat?

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2007 af Waterhouse (Slettet)

Hvad vil du gerne vise?

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2007 af jgthb (Slettet)

lad være med at oprette to tråde om det samme med så kort et tidsrum

Svar #5
22. februar 2007 af protein30 (Slettet)

at 7/sin(41)=10,7 på lommeregnen? hvordan viser jeg det du ved hvad skal jeg indtaste for at få dette resultat?

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. februar 2007 af Waterhouse (Slettet)

Skriv 7/sin(41) og tryk på [ENTER].

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. februar 2007 af jgthb (Slettet)

jeg giver op. læs dog, hvad jeg skrev i den anden tråd

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. februar 2007 af Sentinox (Slettet)

Husk, enten at sætte din TI-89 til at regne med grader, eller at benytte gradsymbolet!

Hvis du regner i grader får du det rigtige (Hvis din lommeregner er indstillet til radianer, får du -44 ud af ovenstpende)...

Dette kan indstilles i "mode" -> "Angle" -> "Degree"

//Sentinox

Svar #9
22. februar 2007 af protein30 (Slettet)

Waterhouse det giver -44,1299 og det er forkert

Brugbart svar (0)

Svar #10
22. februar 2007 af jgthb (Slettet)

pinligt. jeg så divisionstegnet som et gangetegn op i hovedet

Svar #11
22. februar 2007 af protein30 (Slettet)

Takker sentinox

Svar #12
22. februar 2007 af protein30 (Slettet)

Sentinox Fks. jeg skal udregne vinkel A

cos-1(12^2+9^2-11^2/2*12*9), hvordan gør jeg det på lommeregnen?

Skriv et svar til: TI-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.