Matematik

1.204, 1.230, 5.118

23. februar 2007 af rjrj (Slettet)
Er der nogle, som har lavet opg. 1.204, 1.230 og 5.118 fra "Eksamensopgaver i matematik" 3-årigt forløb til A-niveau, eller kan hjælpe med dem?

På forhånd tak..

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2007 af me_strix (Slettet)

Prøv at skriv opgaverne ind + dit eget bud på hvordan de skal løses, så kan jeg sikkert vejlede dig.

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Der er nok en del der kan hjælpe med dem, hvis du skriver spørgsmålet ind, istedet for blot at henvise til opgaverne. Husk desuden, at den bedste hjælp får du, hvis du giver dit eget bud på løsningen først

Svar #3
23. februar 2007 af rjrj (Slettet)

En af opgaverne (5.118) ved jeg overhovedet ikke, hvad jeg skal gøre ved.. Synes ikke vi har lært det eller haft opgaver lignende. Funktionen f er løsning til en differentialligning af formen (d^2y)/(dx^2) = k , hvor k er en konstant. Spørgsmålet lyder:
Gør rede for, at f er et andengradspolynomium, og bestem en forskrift for f, idet der gælder f(0)=0, f'(0)=0 og f(812)=180.


Svar #4
23. februar 2007 af rjrj (Slettet)

Rettelse: ((d^2)y)/(dx^2)

Skriv et svar til: 1.204, 1.230, 5.118

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.