Matematik
En ligning for plan....
25. februar 2007 af
ASLAK (Slettet)
opgaven lyder sådan:
I et koordinatsystem i rummet er givet vektoren j=(0,1,0) samt punkterne A(0,-1,-1) og B(3,2,0).
A)En plan indeholder punkterne A og B og er parallel med vektoren a=(3,-2,1).
Bestem en ligning for denne plan.
Er virkelig lost...Er der nogen der kan komme med nogle hints????
I et koordinatsystem i rummet er givet vektoren j=(0,1,0) samt punkterne A(0,-1,-1) og B(3,2,0).
A)En plan indeholder punkterne A og B og er parallel med vektoren a=(3,-2,1).
Bestem en ligning for denne plan.
Er virkelig lost...Er der nogen der kan komme med nogle hints????
Skriv et svar til: En ligning for plan....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
