Matematik
Approksimation
25. februar 2007 af
arms race (Slettet)
Hej jeg vil bare høre om der er nogle som kan forklar geometrisk approksimation for mig…
Svar #2
26. februar 2007 af arms race (Slettet)
I denne sammenhæng:
Forklar geometrisk approksimationen V(r+dr)-V(r) ˜ 4pr2 dr, hvor V(r) = 4/3pr3 er
volumen og V'(r) = 4pr2 er overfladearealet af en kugle med radius r
Forklar geometrisk approksimationen V(r+dr)-V(r) ˜ 4pr2 dr, hvor V(r) = 4/3pr3 er
volumen og V'(r) = 4pr2 er overfladearealet af en kugle med radius r
Skriv et svar til: Approksimation
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
