Matematik

hjælp til mat. aflevering

25. februar 2007 af mariaklara (Slettet)
hej.. der er lige nogen ting jeg ikke har styre på i min aflevering håber nogen er frisk på at hjælpe...


http://peecee.dk/?id=31080

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2007 af ibibib (Slettet)

1.023
Benyt kvadratsætningerne.
(t+2)²+(2t-3)²=17 <=>
t²+4t+4+4t²-12t+9=17 <=>
Løs andengradsligningen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2007 af ibibib (Slettet)

2.024
|2a+b|²=(2a+b)²=4a²+4ab+b²=osv.

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2007 af ibibib (Slettet)

3.004
F(x)=x²+4x+k. Du skal bestemme k, så y=3 er entangent.

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. februar 2007 af mathon

Opgave3.054
se
http://peecee.dk/?id=31109


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2007 af mathon

(t+2)^2+(2t-3)^2=17
eller

5t^2-8t-4=0

Svar #6
25. februar 2007 af mariaklara (Slettet)

hej mange tak for hjælpen ...
har lavet ændringer i den nu.. men der er stadig nogen ting jeg er usikker på

http://peecee.dk/?id=31125

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. februar 2007 af mathon

bestemte integraler
se
http://peecee.dk/?id=31151

Svar #8
25. februar 2007 af mariaklara (Slettet)

mathon...
mange tak for hjælpen.
så vil jeg lige spørge dig de andre færdige opgaver jeg har lavet er de helt rigtige
1.009
1.020
1.023
2.004
3.004
de sidste to er dog ikke færdig men er de rigtig dertil hvor jeg er nået...

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. februar 2007 af mathon

jeg har nået at tjekke

1023 - ikke rigtig

3004 ikke rigtig sæt f(x)=2x+4=0, da y=3 har hældningstal 0!

Svar #10
25. februar 2007 af mariaklara (Slettet)

vil du ikke fortælle mig hvad jeg har gjort forkert i 1023

men nu er i lidt forvirret omkring opgave 3.004 for i # 3 fik jeg at vide jeg skulle finde k...

jeg har fundet x=2 og -2 i f(x)=2x+4=0
men så ved jeg bare ikke hvad jeg skal gøre herfra for at finde en funktionen...


http://peecee.dk/?id=31163

Skriv et svar til: hjælp til mat. aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.