Matematik
Reducéring
25. februar 2007 af
thu (Slettet)
Hej. Kan jeg mon få nogle til lige at tjekke min reduceringsopgave, da disse typer opgaver ikke lige er min stærke side. På forhånd mange tak!
Opgaven lyder:
Reducér (a+b)-2a(a+b)
Mit resultat:
(a+b)-2a(a+b) = a^2+b^2+2ab-2a^2+ab =
-a^2+3ab+b^2
Opgaven lyder:
Reducér (a+b)-2a(a+b)
Mit resultat:
(a+b)-2a(a+b) = a^2+b^2+2ab-2a^2+ab =
-a^2+3ab+b^2
Skriv et svar til: Reducéring
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
