Matematik
Differentialkvotient
26. februar 2007 af
NuGa_73 (Slettet)
Jeg har en opgave hvor man ser en graf for funktionen f. Den går ligesom et N og har Dm(f)-2,1 ; 1,8 og Vm(f)-2; 4,1.
Man får ikke regneforskriften for grafen - og det er egentligt det der forvirrer mig.
Man får så af vide at x(nul) = 1 og h = 1 og ud fra det skal jeg bestemme (delta)y .... ?
Ved ikke hvordan? Nogen der kan hjælpe?
Man får ikke regneforskriften for grafen - og det er egentligt det der forvirrer mig.
Man får så af vide at x(nul) = 1 og h = 1 og ud fra det skal jeg bestemme (delta)y .... ?
Ved ikke hvordan? Nogen der kan hjælpe?
Skriv et svar til: Differentialkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
