Matematik
Ubekendte "Haster"
26. februar 2007 af
redridinghood (Slettet)
Hej
Skal finde de ubekendte i en trekant hvor
A =27 grader
c =15
a =9
Jeg har ikke tid til at regne selv, så ville være meget taknemmelig hvis i gad hjælpe mig med det.
Skal finde de ubekendte i en trekant hvor
A =27 grader
c =15
a =9
Jeg har ikke tid til at regne selv, så ville være meget taknemmelig hvis i gad hjælpe mig med det.
Svar #1
26. februar 2007 af Nicklas.sk (Slettet)
b kan du finde vha pythagoras
B=sin^-1(b/c)
C=180-A-B
B=sin^-1(b/c)
C=180-A-B
Svar #3
26. februar 2007 af Nicklas.sk (Slettet)
eller hop fremad vha sinusrelationen!
a/SinA = c/SinC
C=sin^-1((sinA*c)/a)
og så videre
a/SinA = c/SinC
C=sin^-1((sinA*c)/a)
og så videre
Skriv et svar til: Ubekendte "Haster"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
