Matematik
Hjælp/mat/lommeregner
26. februar 2007 af
iJakobi (Slettet)
Hvad skal window være på ti-89 lommeregneren når man skal finde monotoni intervallerne.. PLEASE HJÆLP.
altså mener Xmin
xmax
xscl ymin
ymax yscl
xres
og hvordan løser man en andengradsligning på lommeregnerne.
altså mener Xmin
xmax
xscl ymin
ymax yscl
xres
og hvordan løser man en andengradsligning på lommeregnerne.
Svar #2
26. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Det kan man ikke give et generelt svar på. Det afhænger af funktionen.
Svar #3
26. februar 2007 af Nicklas.sk (Slettet)
andengradsligning løses vha solve:
F2-> solve -> andengradsligning -> , -> x -> )
altså fx:
solve(5x^2+5x=0,x)
x=-1 v x=0
F2-> solve -> andengradsligning -> , -> x -> )
altså fx:
solve(5x^2+5x=0,x)
x=-1 v x=0
Svar #4
26. februar 2007 af iJakobi (Slettet)
Jeg kan ikke finde denne tegn = på lommeregneren 84...
Skriv et svar til: Hjælp/mat/lommeregner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
