Matematik
division-hjælp
27. februar 2007 af
esbjergnoddy (Slettet)
jeg kan ikke dividere
nogen der vil hjælpe og fortælle hvordan man gør ?
nogen der vil hjælpe og fortælle hvordan man gør ?
Svar #1
27. februar 2007 af mathon
først lærer man den lille tabel (her skønnes dit problem at ligge)
og så
er det knap så slemt!
og så
er det knap så slemt!
Svar #2
27. februar 2007 af eksamenshaj (Slettet)
#1
Hun går jo kun i 6. klasse, hjælp hende dog, eller tal i det mindste sødt.
#0
At dividere er i realiteten det omvendte af at gange. Man ser på, hvor mange gange et tal kan gå op i et andet tal. Fx er 6/3 = 2, fordi tre går op i seks to gange.
Det tal der står øverst, er tallet som det nederste skal gå op i et vist antal gange.
10/2 = 5, fordi to kan være i ti fem gange.
Hvis du stadig ikke forstår det, må du gerne skrive til mig.
Hun går jo kun i 6. klasse, hjælp hende dog, eller tal i det mindste sødt.
#0
At dividere er i realiteten det omvendte af at gange. Man ser på, hvor mange gange et tal kan gå op i et andet tal. Fx er 6/3 = 2, fordi tre går op i seks to gange.
Det tal der står øverst, er tallet som det nederste skal gå op i et vist antal gange.
10/2 = 5, fordi to kan være i ti fem gange.
Hvis du stadig ikke forstår det, må du gerne skrive til mig.
Skriv et svar til: division-hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
