Matematik
Svær opgave
01. marts 2007 af
Hans4444 (Slettet)
Nogen som kan hjælpe mig.
Jeg skal redegøre for, at hvis d=0, så er b^2=4ac???
Jeg skal redegøre for, at hvis d=0, så er b^2=4ac???
Svar #1
01. marts 2007 af sigmund (Slettet)
Well, nu ved jeg ikke, hvor grundigt det skal være. Det oplagte svar er:
Diskriminanten er d = b²-4ac. Sættes denne lig nul fås b²-4ac=0 <=> b²=4ac.
Diskriminanten er d = b²-4ac. Sættes denne lig nul fås b²-4ac=0 <=> b²=4ac.
Skriv et svar til: Svær opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
