Matematik

Listeform

01. marts 2007 af Christian90 (Slettet)
Hej, jeg har en opgave hvor der står følgende:

Angiv følgende mængder på listeform:
A = ?x?R?x2 = 25?
B = ?x?Q?x2 = 5?
C = ?x?N?x2 ? 15?
D = ?y?R?3y - 1 = 5?

Har ingen idé om hvordan man gør det, håber der er nogen af jer der kan hjælpe?

Svar #1
01. marts 2007 af Christian90 (Slettet)

Der skulle have stået følgende i den forgående besked:

A = {xeR|x2 = 25}
B = {xeQ|x2 = 5}
C = {xeN|x2 = 15}
D = {yeR|3y - 1 = 5}

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2007 af sigmund (Slettet)

Kan du sige, hvad x2 betyder? Er det x².

Skriv et svar til: Listeform

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.