Matematik

Sinus

01. marts 2007 af LoneNing (Slettet)
I trekant ABC er B=37grader, b=9grader og A=63grader

Bestem C, a og c

Vil gerne have hjælp..

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2007 af hackerjohn (Slettet)

b=9grader??

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2007 af hackerjohn (Slettet)

du mener ved cm?

så skal du have fat på noget sinus rel.

9/sin(37) = a/sin(63) bestem a..

Svar #3
01. marts 2007 af LoneNing (Slettet)

Ja det gør jeg! Undskyld!

Svar #4
01. marts 2007 af LoneNing (Slettet)

#2 Så a=13,32 ?

Svar #5
01. marts 2007 af LoneNing (Slettet)

#2 og c=14,722

Skriv et svar til: Sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.