Matematik

årlig %-vise stigning

03. marts 2007 af _Keller (Slettet)
Hvis jeg ved, at:
T2 = 51,9 år

år 1995 = 350 000 indbyggere
år 2005 = 400 400 indbyggere


Hvordan beregner jeg den årlige procentvise stigning i indbyggertallet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=32220


Svar #2
03. marts 2007 af _Keller (Slettet)

tak du

Skriv et svar til: årlig %-vise stigning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.