Fysik
asteroider
04. marts 2007 af
Mahinth (Slettet)
Hej jeg har fået en opgave jeg skal løse.. jeg synes den lyder lidt mærkelig.. hjælp mig lige :P
em kugleformet asteroide med radius på 5 km har massefylden 2,5 (sten) hvor meget vejer den?
e^^ nogle der ved hva sten det er?
jeg har fået svaret:
kuglens rumfang:
523.6km^3
massefylde=masse/rumfang <=> masse=rumfang * massefylde
523.6km^3 * 2.5 sten = 1303.99
hvad er enheden så?
håber der er nogle der kan hjælpe.. taak :D
em kugleformet asteroide med radius på 5 km har massefylden 2,5 (sten) hvor meget vejer den?
e^^ nogle der ved hva sten det er?
jeg har fået svaret:
kuglens rumfang:
523.6km^3
massefylde=masse/rumfang <=> masse=rumfang * massefylde
523.6km^3 * 2.5 sten = 1303.99
hvad er enheden så?
håber der er nogle der kan hjælpe.. taak :D
Skriv et svar til: asteroider
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
