Matematik
Differentialregning
04. marts 2007 af
Montavr (Slettet)
log(x+2)+log(3) = 0
løs ligningen..
nogen som kan hjælpe mig??.. jeg har prøvet men kan ikk få det til at passe.. altså jeg har prøvet i mathcad og der får jeg det til noget andet end det jeg får det til i virkeligheden.. Altså end når jeg regner det i hånden uden hjælpemidler..
Vil rigtig gerne have i skriver forklaringer.. og hvilke regler og formler i benytter.. for det er det jeg ikk kan se.. altså kan ikk se hvad jeg ska bruge af formler..
løs ligningen..
nogen som kan hjælpe mig??.. jeg har prøvet men kan ikk få det til at passe.. altså jeg har prøvet i mathcad og der får jeg det til noget andet end det jeg får det til i virkeligheden.. Altså end når jeg regner det i hånden uden hjælpemidler..
Vil rigtig gerne have i skriver forklaringer.. og hvilke regler og formler i benytter.. for det er det jeg ikk kan se.. altså kan ikk se hvad jeg ska bruge af formler..
Svar #1
04. marts 2007 af mathon
log(x+2)+log(3) = 0
log(3*(x+2)) = 0, da log(a*b)=log(a)+log(b)
3*(x+2)=10^0 = 1
3*(x+2) = 1
x+2 = 1/3
x = (1/3)-(6/3)
x = -5/3
log(3*(x+2)) = 0, da log(a*b)=log(a)+log(b)
3*(x+2)=10^0 = 1
3*(x+2) = 1
x+2 = 1/3
x = (1/3)-(6/3)
x = -5/3
Svar #2
04. marts 2007 af Montavr (Slettet)
mange tak for hjælpen.. det var nu ikk så svært som jeg troede det var.. jeg skulle måske bare have brugt lidt tid på at tænke over den.. hehe
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
