Matematik

Tangent

05. marts 2007 af LeaBea (Slettet)
En funktion f er givet ved f(x) = e^x - 6 * ln(x)

Beregn hældningskoefficienten for tangenten i punktet
P(2,f(2))

Hvordan gør jeg??
Skal jeg sætte 2 ind hvor der står x?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2007 af Jitterbug (Slettet)

ja

Svar #2
05. marts 2007 af LeaBea (Slettet)

Jeg skal også differentiere den, ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2007 af Jakobmp (Slettet)

f(x) = e^x - 6 * ln(x)
f'(x) = e^x-6/x

Svar #4
05. marts 2007 af LeaBea (Slettet)

Når jeg skal sætte 2 ind, er det så i den oprindelige eller den differentierede fkt. ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. marts 2007 af Jakobmp (Slettet)

Begge to.

Skriv et svar til: Tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.