Matematik

Bestemmelse af f´(x)

05. marts 2007 af mariaa (Slettet)
Er lige i tvivl om hvordan man löser sådanne simpel funktion.....

Funktionen f er bestem ved f(x)= 1/3x+e^(4x)

Bestem f´(x)

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Differentier ledvist. Første led er en lineær funktion mens andet led er en sammensat funktion.

Svar #2
05. marts 2007 af mariaa (Slettet)

kan stadig ik få det til at passe.....

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2007 af mathon

(e^(4x))' = e^(4x)*(4x)' = e^(4x)*4 = 4e^(4x)

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2007 af Jakobmp (Slettet)

f(x)= 1/3x+e^(4x)
f'(x) = 1/3 +4e^(4x)

Skriv et svar til: Bestemmelse af f´(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.