Matematik

f`(2)

05. marts 2007 af Jesper* (Slettet)
Funktionen f er givet ved f(x)=3x^2+2In(x)

Bestem f`(2)

kan ikke finde ud af at beregne med In ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2007 af Riemann

Når man differentierer ln(x) får man 1/x.

Når man differentierer 2*ln(x) får man 2/x.

- Hvis du har en formelsamling vil du også kunne se det i den.

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2007 af mathon

f(x)=3x^2+2ln(x)

f'(x) = 6x+2/x = (6x^2+2)/x

Skriv et svar til: f`(2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.