Matematik
integraler
06. marts 2007 af
Søren_P (Slettet)
har lige en opgave jeg er gået død i..hehe..jeg håber godt nok der er nogle af jer lidt klogere hoveder der har lyst til at hjælpe..takker
Funktionen f er givet ved f(x) = x^3 - 9x
For visse værdier af a afgrænser linjen med ligningen y=ax og grafen f en punktmængde i 4. kvadrant. Bestem a, så arealet af denne punktmængde bliver 4.
Funktionen f er givet ved f(x) = x^3 - 9x
For visse værdier af a afgrænser linjen med ligningen y=ax og grafen f en punktmængde i 4. kvadrant. Bestem a, så arealet af denne punktmængde bliver 4.
Skriv et svar til: integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
