Matematik
hjælp!
07. marts 2007 af
Amaana (Slettet)
Opg.
Funktionen f(x) er bestemt ved f(x) = x^3 -4x. på figuren ses en skitse af grafen for f(x), Grafen skærer førsteaksen i punkterne P(-2,0), O(0,0) og Q(2,0). Sammen med førsteaksen afgrænser grafen i anden kvadrant en punktmængde M, som har et areal.
Bestem arealet af denne punktmængde.
Integral fra -2 til 0 (x^3 – 4x)dx = Interval 2x^2 – 1/4x^4 fra -2 til 0 = (2*(-2)^2 – 1/4 * (-2)^4) – (2*0^2 – 1/4*0^4) = - 4
Punktmængden der afgrænses af 1. aksen og grafen i 2. kvandrant har arealet - 4
jg har fået -4 og det er forkert, men hvordan kan jeg løse den
Funktionen f(x) er bestemt ved f(x) = x^3 -4x. på figuren ses en skitse af grafen for f(x), Grafen skærer førsteaksen i punkterne P(-2,0), O(0,0) og Q(2,0). Sammen med førsteaksen afgrænser grafen i anden kvadrant en punktmængde M, som har et areal.
Bestem arealet af denne punktmængde.
Integral fra -2 til 0 (x^3 – 4x)dx = Interval 2x^2 – 1/4x^4 fra -2 til 0 = (2*(-2)^2 – 1/4 * (-2)^4) – (2*0^2 – 1/4*0^4) = - 4
Punktmængden der afgrænses af 1. aksen og grafen i 2. kvandrant har arealet - 4
jg har fået -4 og det er forkert, men hvordan kan jeg løse den
Svar #1
07. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Hold dig dog for pokker til én tråd!
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=317696
Hold dig dog for pokker til én tråd!
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=317696
Skriv et svar til: hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
