Matematik
Tyngepunkt
07. marts 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Hvordan beviser man:
(x,y)er tyngdepunkt.
x = S y f(x)dx /A
y= S xf(x)dx /A
(x,y)er tyngdepunkt.
x = S y f(x)dx /A
y= S xf(x)dx /A
Svar #1
07. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Såvidt jeg lige husker, er det sådan tyngdepunktet er defineret, men det kan godt være at jeg husker forkert.
Såvidt jeg lige husker, er det sådan tyngdepunktet er defineret, men det kan godt være at jeg husker forkert.
Skriv et svar til: Tyngepunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
