Matematik
Opgaver - funktion
07. marts 2007 af
gangstaf (Slettet)
Idet f(x) = 2x - 3 og g(x) = -x + 2, skal nedenstående ligninger løses:
1) f(x) = g(x)
2) f(2x) = g(x)
3) f(x) + x = g(2x)
4) f(x+1) = g(-2)
5) f(x+3) = g(2)
6) f(x^2) = g(-13)
Pendullængden L kan beskrives ved:
T = 2,006*kvadratrod af L
Bestem L, når T = 4,012, og når T = 2,42
Håber på noget hurtig hjælp.
1) f(x) = g(x)
2) f(2x) = g(x)
3) f(x) + x = g(2x)
4) f(x+1) = g(-2)
5) f(x+3) = g(2)
6) f(x^2) = g(-13)
Pendullængden L kan beskrives ved:
T = 2,006*kvadratrod af L
Bestem L, når T = 4,012, og når T = 2,42
Håber på noget hurtig hjælp.
Skriv et svar til: Opgaver - funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
