Matematik

Matematik opgave

07. marts 2007 af madstriker (Slettet)
Idet f(x) = x^2+x+2, skal man beregne de værdier af p, der tilfredsstiller ligningen f(p)-f(1) = 0

Takker på forhånd :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2007 af mathon

f(p)-f(1)=0

f(p)=f(1)

p^2+p+2 = 1^2+1+2

p^2+p = 1^2+1

p^2+p = 2

p^2 + p - 2 = 0 som du løser med hensyn til p

Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.